Ei voi kuin ihmetellä tämän prof. Uusituvan luutuneita käsityksiä karppaamisesta .Olis jo aika hänenkin heittää sivuun nämä väärät käsitykset vähähiilihydr. ruokavaliosta ,ja aloittaa perehtyminen näihin ihmisen perusaineenvaihdunta kysymyksiin.Hän kehottaa tämän nuoren rav.terapeutin säestyksellä,että vois sitä nyt vähän vähentää niitä hiilareita.Nykysuositushan on n.250- 270g Ei ole mitään järkeä vähentää vähän,koska siitä ei ole mitään hyötyä,Ihminen pärjää vallan mainiosti vaikka käyttää vain kymmenesosan tuosta määrästä.Pitemmän päälle ehkä n.40-60g.On surkuhupaisaa että nämä ns asiantuntijat puhuvat,että kauheaa,kun syödään vain rasvaa ja proteiinia. Ei syödä ,vaan syödään runs. hörytettyja kasviksia kaaleja,juureksia,pähkinöitä,siemeniä,kotimaisia marjoja,sieniä.Lisäksi kanaa,kalaa,hirvenlihaa,naud.lihaa,sianlihaa,kotimaisia marjoja ja luonnollisia rasvoja,kuten voita ja kylmäpur.oliiviöljyä,myös kookosöljyä. Poissa ovat kaikki viljatuotteet,sokerit limsat ,perunat,pastat,riisit,hedelmiä rajoitetusti,koska niissä on runs. hedelmäsokeria. Miksi pitäisi syödä näitä kokjyväviljatutteita,eihän niitä syödä missään Etelä-Euroopassa eikä Ameriikassakaan eivätkä siellä ihmiset ole kuolleet kokjyväviljan puutteeseen.Siitä saavat erittäin monet ihmiset ikäviä vatsaturvotuksia ja ilmavaivoja.Lisäksi pelotellaan ,että saadaan liikaa proteiineja,Ei saada,olen laskenut,että jos söisin ns,normaalisti,olisi proteiinien määrä suurempi ,kuin tällä vhh ruokavaliolla. Kun syöt suuren määrän HH aterialla,silloin alkaa "insuliinipumppu"toimia jolloin verenkierrossa on suuri määrä insuliinia.Tämä ylimääräinen insul. varastoi joka ainoan HH gramman rasvaksi nahan alle, jota et kuluta sinä päivänä ja niin tämä homma jatkuu ja paino nousee päivä päivältä. Insuliini on myös ns. nälkähormooni. Mitä enemmän insuliinia verenkierrossa,sitä enempi se tuottaa nälkää. Eikö silloin ole luonnollista puuttua tähän ongelmaan,jolloin karppaus on se ainoa oikea tapa normalisoida tilanne,VÄHENTÄÄ reippaasti SOKERISTUVIA RUOKA-AINEITA eli HH. Tällöin verensokeri laskee,verenpaine laskee,paino laskee kolesteroolit laskevat,uniapnea häviää,vatsavaivat loppuvat+ MONETMUUT vaivat ja ihminen voi hyvin. Ovatko nämä pahoja asioita,kysyn vain? Nämä nykyiset laihdutuskeinot ovat jo käyty niin moneen kertaan läpi ja huomattu ,että ne eivät toimi. Hetkeksi paino putoaa,kunnes nousee kaksinkerroin takaisin,eikä kukaan jaksa olla koko elämäänsä dieetillä.
Onneksi ihmiset ovat niin valistuneita ja ovat löytäneet tämän terveellisen ja helpon tavan painonhallintaan vähähh ruokavaliolla. Nyt on toivoa,että saadaan 2tyyp.diabeetes hallintaan,kun jo puolet suomalaisista on alkanut karpata.Muutoin olisi hukka perinyt jo kansantaloudellisestikin ,koska niin valtava määrä menee jo nyt diab. lääkkeisiin ja lisäsairauksien hoitoon.
lauantaina 29.10.2011
Ei voi kuin ihmetellä tämän prof. Uusituvan luutuneita käsityksiä karppaamisesta .Olis jo aika hänenkin heittää sivuun nämä väärät käsitykset vähähiilihydr. ruokavaliosta ,ja aloittaa perehtyminen näihin ihmisen perusaineenvaihdunta kysymyksiin.Hän kehottaa tämän nuoren rav.terapeutin säestyksellä,että vois sitä nyt vähän vähentää niitä hiilareita.Nykysuositushan on n.250- 270g Ei ole mitään järkeä vähentää vähän,koska siitä ei ole mitään hyötyä,Ihminen pärjää vallan mainiosti vaikka käyttää vain kymmenesosan tuosta määrästä.Pitemmän päälle ehkä n.40-60g.On surkuhupaisaa että nämä ns asiantuntijat puhuvat,että kauheaa,kun syödään vain rasvaa ja proteiinia. Ei syödä ,vaan syödään runs. hörytettyja kasviksia kaaleja,juureksia,pähkinöitä,siemeniä,kotimaisia marjoja,sieniä.Lisäksi kanaa,kalaa,hirvenlihaa,naud.lihaa,sianlihaa,kotimaisia marjoja ja luonnollisia rasvoja,kuten voita ja kylmäpur.oliiviöljyä,myös kookosöljyä. Poissa ovat kaikki viljatuotteet,sokerit limsat ,perunat,pastat,riisit,hedelmiä rajoitetusti,koska niissä on runs. hedelmäsokeria. Miksi pitäisi syödä näitä kokjyväviljatutteita,eihän niitä syödä missään Etelä-Euroopassa eikä Ameriikassakaan eivätkä siellä ihmiset ole kuolleet kokjyväviljan puutteeseen.Siitä saavat erittäin monet ihmiset ikäviä vatsaturvotuksia ja ilmavaivoja.Lisäksi pelotellaan ,että saadaan liikaa proteiineja,Ei saada,olen laskenut,että jos söisin ns,normaalisti,olisi proteiinien määrä suurempi ,kuin tällä vhh ruokavaliolla. Kun syöt suuren määrän HH aterialla,silloin alkaa "insuliinipumppu"toimia jolloin verenkierrossa on suuri määrä insuliinia.Tämä ylimääräinen insul. varastoi joka ainoan HH gramman rasvaksi nahan alle, jota et kuluta sinä päivänä ja niin tämä homma jatkuu ja paino nousee päivä päivältä. Insuliini on myös ns. nälkähormooni. Mitä enemmän insuliinia verenkierrossa,sitä enempi se tuottaa nälkää. Eikö silloin ole luonnollista puuttua tähän ongelmaan,jolloin karppaus on se ainoa oikea tapa normalisoida tilanne,VÄHENTÄÄ reippaasti SOKERISTUVIA RUOKA-AINEITA eli HH. Tällöin verensokeri laskee,verenpaine laskee,paino laskee kolesteroolit laskevat,uniapnea häviää,vatsavaivat loppuvat+ MONETMUUT vaivat ja ihminen voi hyvin. Ovatko nämä pahoja asioita,kysyn vain? Nämä nykyiset laihdutuskeinot ovat jo käyty niin moneen kertaan läpi ja huomattu ,että ne eivät toimi. Hetkeksi paino putoaa,kunnes nousee kaksinkerroin takaisin,eikä kukaan jaksa olla koko elämäänsä dieetillä.
Onneksi ihmiset ovat niin valistuneita ja ovat löytäneet tämän terveellisen ja helpon tavan painonhallintaan vähähh ruokavaliolla. Nyt on toivoa,että saadaan 2tyyp.diabeetes hallintaan,kun jo puolet suomalaisista on alkanut karpata.Muutoin olisi hukka perinyt jo kansantaloudellisestikin ,koska niin valtava määrä menee jo nyt diab. lääkkeisiin ja lisäsairauksien hoitoon.
– Anonyymi (ei varmistettu)