tiistaina 04.10.2011

Satunnainen ohikulkija totesi että "Kuten dokumentissa sanottiin ei MSG:n ja ruuan luontaisen glutamaatin välillä ole käytännön eroja."
Ikävä kyllä tuo dokumentin testi oli tieteelliseltä kannalta katsottuna puhtaasti anekdotaalinen, eli sillä ei ollut ei sitten niin minkäänlaista tieteellistä arvoa, eikä todistusvoimaa. Tietysti ohjelman tarkoitusperiä lisäaineiden puolustajana se tuki hyvin.
Ilmeisesti samalla logiikalla myös valkoviinin voi muuttaa punaviiniksi vain väriaineella, koska kerta viininmaistajatkin niin uskoivat?!
Ei näin, ei näin...

Vastaa

Tämän kentän sisältöä ei näytetä julkisesti.
Vastaa alla olevaan kysymykseen.
Kysymyksen tarkoitus on varmistaa, että lähetetty kommentti ei ole tietokoneella automaattisesti luotu häiriöviesti.

Muualla Yle.fi:ssä