keskiviikkona 27.02.2013

27.2.2013 Turha odottaa uusintoja. Ohjelma kertoi noin 2006 kanadalaisten syöpälääkäreiden (Richard Beliveau, etsi Googlesta) tekemän kirjan 'Ruokavalio ja syöpä' -sisällöstä. Se on siis suomennettu ja sen voi ostaa Akateemisen kirjakaupan lääketieteen osastolta. Syöpälääkäreiden ryhmä ryhtyi tutkimaan missä maassa on vähiten syöpää. Intiassa. Sitten he tutkivat mitä intialaiset syövät. Kaikki kirjan asiat perustuat oikeisiin lääketieteellisiin tutkimuksiin ja ne on myös kerrottu kirjassa erittäin hyvin. Olen itse sairastanut syövän 5 v. sitten, nyt terve. Tutkin heti silloin netistä kaiken mahdollisen tiedon syövästä. Noudatan edelleen kirjan ruokavaliota. Eli joka päivä: kurkkumaa (pippuri sen kanssa tuhatkertaistaa kurkkuman syöpää tappavan tehon), valkosipulia, parsakaalia, vihreää teetä (ei mitä vain, vaan Sencha nro 1 tai Gyokuro nro 1, saa vain erikoisteekaupoista kuten Tee huoneesta Helsingin Eerikinkadulta), kaikkia värikkäitä vihanneksia, vihreitä papuja, tummia viinirypäleitä, punaviiniä jne. Vältä punaista lihaa. Voit tehdä aamulla näistä koktailin tehosekoittimessa, niin ei tarvi miettiä syömistä koko ajan.Nykyisin juon tuoremehuun sekoitettuna joka aamu teelusikallisen Spirulina-leväjauhetta ja tl kurkkumaa + 20 kierrosta 5-pippurimaustetta. Maistuu hyvältä eikäväsytä ja nukun hyvin. En syö mitään lääkkeitä. Päivällä syön hiilihydraattien sijasta parsakaalia kanan tai kalan kanssa tai papuja. Ja vihreää tuoretta rucolaa sitruunamehun kanssa. Nautin.

– syövästä parantunut (ei varmistettu)

Vastaa

Tämän kentän sisältöä ei näytetä julkisesti.
Vastaa alla olevaan kysymykseen.
Kysymyksen tarkoitus on varmistaa, että lähetetty kommentti ei ole tietokoneella automaattisesti luotu häiriöviesti.

Muualla Yle.fi:ssä