lauantaina 28.08.2010

Onpas ohjelma!

Miten ihmeessä tälläinen ohjelma ylipäätänsä pääsee läpi? Ymmärrän kyllä että kontrasti suomalaisen elämänmenon ja hurskaan muslimin välillä on herkullinen ja riittää ohjelman aineksiksi mutta eivätkö osallistujien kommentit ole sen verran riettaita että loukkaavat syvästi islaminuskoisia?
Todennäköisesti niin YLE, mentorit kuin osallistujat tulevat samaan runsaasti palautetta (josta kaikki ei ole rohkaisevaa vaan erittäin negatiivista).

Mutta miksi ihmeessä koko ohjelmaa lähetetään ns. kristityssä maassa? Onko tämän ohjelman tarkoitus tehdä kansalaisia myönteisiksi islamille ja pedata näin pohjaa vaihtaa kristinusko islamiin. Ainakin jokin osa perusluterilaisista saattaa mennä tähän ansaan... Mielestäni tämän ohjelman pitäisi olla herätyskello myös luterilaiselle kirkolle! Monet uudestisyntyneet kristityt ovat toistuvasti tuoneet esille maallistuneen Euroopan ja erityisesti pohjoismaat!
Islamko täyttää maamme arvotyhjiön ja muuttaa lakimme kohti shariaa? Muslimit saavat nytkin kouluissa jo erityiskohtelua omine vapauksineen sekä Islam-tunteineen (sitä varten koululla käy oma opettaja). Eräs arabikristitty sanoi viikolla kristillisen radiokanavamme haastattelussa että islam osaa taitavasti käyttää hyväksi länsimaista demokratiaa. Esim. "kulttuurikeskuksille" saadaan hyvin määrärahoja vaikka todellisuudessa rakennukseen perustetaan moskeija. ISLAM ON UHKA EI MAHDOLLISUUS! Toinen esimerkki: islaminuskoisten annetaan olla rauhassa ja heidän erityisvaatimukset hyväksytään pikku hiljaa yleisesti työpaikoilla ja kaikkialla.... mutta kun tunnustava kristitty kertoo Hyvää Sanomaa vilpittömästi julkisella paikalla, häntä kehoitetaan pitämään mölyt mahassansa.

Vastaa

Tämän kentän sisältöä ei näytetä julkisesti.
Vastaa alla olevaan kysymykseen.
Kysymyksen tarkoitus on varmistaa, että lähetetty kommentti ei ole tietokoneella automaattisesti luotu häiriöviesti.

Muualla Yle.fi:ssä