lauantaina 28.08.2010

Heips,

Samoin olin iloisesti yllattynyt ohjelmasta ja "ummikko" suomalaisista jotka olivat lahteneet ohjelmaan mukaan. Olen myos ulkomailla asuva suomalainen muslimi jotenka se, etta ohjelmaa ei voi Areenan kautta katsoa ulkomailla :( .. Ylelle pienta kehitys pyyntoa tasta asiasta.

Aivan kuten jo edella mainittiin; yleensahan me kaannynnaiset opettelememme arabiaa sen verran, etta osaamme rukoilla arabiaksi ja myso ymmarramme rukouksessa sanomisemme. Tama tapahtuu loppujen lopuksi aika nopeasti silla mehan tosiaan rukoilemme viisi kertaa paivassa. Myoskin sita mielta, etta loppupeleissa rukous menee aika nopeasti eika siihen niin paljon aikaa mene.

Mita tulee osallistujien selibaattiin, en osaa menna asiasta sanomaan kun en tieda siviilisaatyja (Islamissahan seksi kuuluu avioliittoon), mutta ymmarsin etta nimeenomaan tama joka asiasta puhui on sinkku.

Joka tapauksessa mielenkiintoista, kiva etta videopaivaa kirjaa edes voi katsoa..odottelen ja toivon kylla jos itse ohjelmakin alkaisi nakymaan ulkomaillakin :)

Vastaa

Tämän kentän sisältöä ei näytetä julkisesti.
Vastaa alla olevaan kysymykseen.
Kysymyksen tarkoitus on varmistaa, että lähetetty kommentti ei ole tietokoneella automaattisesti luotu häiriöviesti.

Muualla Yle.fi:ssä