lauantaina 02.10.2010

"Jag ottaa kantaa islamiin..."

Otin kantaa tv- ohjelmaan jossa käsitellään islamia. Lisäksi olen ottanut kantaa fundamentalismiin sen kaikissa muodoissaan sekä siihen miten fundamentalismi tulee esiin tässä ohjelmassa.

"... eikä ole asunut ilmeisesti päivääkään islamilaisessa maassa."

Tarkasti ottaen missä islamislaisessa maassa? Niitäkin on, kato, monenlaisia. Olet itse hakeutunut tietysti sinne kaikista pahimpaan islamilaiseen maailmankolkkaan ottamaan turpaasi ja sitten itket kun tulee turpaan? Kai sä menet seuraavaksi tekemään lapsia suomalaisen kriminaalin kanssa ja sitten itket kun tulee taas turpaan?

Jos joku kritisoi tv- ohjelmassa asian käsittelyä, ja erehtyy mainitsemaan jotakin positiivista vaikkapa siinä esiintyneistä mentoreista, marttyyri alkaa keuhkoomaan ku täällä ollaan ihan idealisteja ja sinisilmiä islamia kohtaan ja halutaan suurinpiirtein sharialakikin voimaan ja kaikkee nyyh. Olet itse elävä esimerkki siitä miten fundamentalistisen marttyyrin kanssa keskustelu on täysin mahdotonta. Ihminen voi olla fundamentalisti jonkin puolesta, mutta ihminen voi olla fundamentalisti myös jotakin vastaan.

Vastaa

Tämän kentän sisältöä ei näytetä julkisesti.
Vastaa alla olevaan kysymykseen.
Kysymyksen tarkoitus on varmistaa, että lähetetty kommentti ei ole tietokoneella automaattisesti luotu häiriöviesti.

Muualla Yle.fi:ssä