perjantaina 17.09.2010

On totta, että olisi paikallaan kertoa totuuksia islamista ja lopettaa sen hymistely ja "rauhan uskonnosta" puhuminen. Todellisuushan on sellainen, että eivät pilakuvat syntyneet tyhjästä, vaan kuvastivat hyvin osuvasti muslimeita. Siksi niistä niin kova poru nousikin.

Totuuden kertomisessa voisi mennä askeleen pidemmälle ja todistaa, että islam perustuu valheelle ja emävalheelle ja on siksi uskontona hölynpölyä alusta loppuun.

Islam perustuu ensinnäkin sille, että Muhammed sai ilmestyksiä enkeli Gabrielin hahmossa. Hetkinen, kukas niin on sanonut? Ei kukaan muu kuin Muhammed itse, eikä hänellä ollut sille mitään todistetta. Se on siis varmuudella valhe - 100 prosenttisesti.

Toisekseen islam perustuu sille, että koraani on jumalan sanaa sellaisenaan. Hetkinen, kukas niin on sanonut. Ei kukaan muu kuin ne, jotka kyhäsivät koraanin kymmeniä vuosia Muhammedin kuoleman jälkeen. Se on siis myös 100 prosenttisesti valhe.

Kun siis koko islamin perusta on rakennettu valheelle, niin on kysyttävä, että mitä islam sitten on. Islam on yksiselitteisesti hölynpölyä alusta loppuun ja siksi onkin absurdia, kun aikuiset ihmiset palvovat tekoprofeettansa keksimää uskontoa ja uskovat Muhammediin kuin pienet lapset joulupukkiin. Erona on vain se, että joulupukkiin uskoneet lapset eivät aikuistuttuaan enää usko joulupukkiin, mutta muslimit eivät edes aikuistu..

Vastaa

Tämän kentän sisältöä ei näytetä julkisesti.
Vastaa alla olevaan kysymykseen.
Kysymyksen tarkoitus on varmistaa, että lähetetty kommentti ei ole tietokoneella automaattisesti luotu häiriöviesti.

Muualla Yle.fi:ssä