perjantaina 10.09.2010

Outoa mennä vertaamaan Bushia Profeettaamme. Olisi nyt edes verrannut Jeesukseen. Luulen kyllä, että pilakuva Jeesuksesta loukkaisi pahasti monen tosi uskovaisen tunteita. Sananvapaus ei mielestäni tarkoita oikeutta loukata ihmisiä tai heidän pyhiä arvojaan. Onhan ihmisilläkin oikeus nostaa kunnianloukkaussyytteitä. Profeettamme ei ole enää itseään puolustamassa, joten meidän muslimien on se tehtävä.
En tiedä onko totta, että jossain lahkoissa pidetään kristittyjä saastaisina. Mutta miten on mahdollista sitten esimerkiksi avioliitot muslimin ja kristityn välillä?
Omat vanhempani ovat kristittyjä eikä yksikään muslimi ole suhtautunut heihin millään lailla kielteisesti - päinvastoin - sillä he ovat HYVIÄ IHMISIÄ.
Mitä tarkoittaa sana muslimi? Se tarkoittaa yksinkertaisesti alistumista Jumalan tahtoon. Siis kuka tahansa tätä noudattava on todellisuudessa muslimi.
Länsimaissa ei päästä eroon tästä islamista ja naisten alistamisesta. Islamissa ei todellakaan alisteta naista. Islam oli ensimmäine "aate", jossa ruvettiin puolustamaan naisia, orjia ja lapsia, esim. tyttövauvojen elävältä hautaaminen kiellettiin.
Naisten huono asema monissa muslimimaissa johtuu kulttuuriperinteistä, ei islamista.
Ehkä tällä ohjelmalla tarkoitettiin hyvää. Nyt käytyäni läpi nämä sivustot minä, muslimi, menen nukkumaan - surullisena.

Vastaa

Tämän kentän sisältöä ei näytetä julkisesti.
Vastaa alla olevaan kysymykseen.
Kysymyksen tarkoitus on varmistaa, että lähetetty kommentti ei ole tietokoneella automaattisesti luotu häiriöviesti.

Muualla Yle.fi:ssä