You can't request more than 20 challenges without solving them. Your previous challenges were flushed.

lauantaina 25.09.2010

Kyllä tuli taas todistettua viimeisessä ohjelmassa (24.9.2010), että islam ei ole tarkoitettu ihmisille, joilla on aivot ja jotka osaavat vielä käyttää niitä.
Oli naurussa pitelemistä, kun Isra ja Anas opettivat, kuinka naama, kädet ja jalat pitää oikeaoppisesti pestä. Kas kun eiväät näyttäneet, kuinka pitää käydä tarpeillaan - onhan islamissa siihenkin säännöt. Pukeutumiseen mm. kenkien jalkaan laittamiseen ja pois ottamiseen on sääntöjä, jne. jne. Mitähän se koraani sanoo autolla ajamisesta ja lentämisestä? Varmuudella joku imaami on ollut löytävinään ohjeen näihinkin koraanista.

Luulisi että jokaisen länsimaisen kasvatuksen saaneen hälytyskellot alkaisivat heti soida, kun tällaista humpuukia liitetään uskontoon. Näyttää kuitenkin olevan niin, että aina löytyy joitakin isroja, jotka eivät ole muuta odottaneetkaan, kuin päästä noudattamaan tällaisia rituaaleita ja palvomaan jumalaa, joka vaatiessaan tällaisia temppuja ei voi olla mikään muu kuin yksijumalainen pakanajumala, Tosiasiassa islamin jumala onkin Muhammedin oma sepitys höystettynä väärinymmärretyllä juutalaisuudella ja kristinuskolla.

Vastaa

Tämän kentän sisältöä ei näytetä julkisesti.
Vastaa alla olevaan kysymykseen.
Kysymyksen tarkoitus on varmistaa, että lähetetty kommentti ei ole tietokoneella automaattisesti luotu häiriöviesti.

Muualla Yle.fi:ssä