tiistaina 21.09.2010

En ole kirjoitellut mitään lain vastaista enkä mitään sellaista, mitä ei saisi kirjoittaa kristinuskostakaan. On nimittäin oltava niin, että kaikkia uskontoja pitää arvioida samoilla kriteereillä, jos niitä halutaan pitää saman arvoisina.

Olen kirjoittanut islamista asioita, jotka ovat faktoja. On fakta, että koraani kirjoitettiin kymmeniä vuosia Muhammedin kuoleman jälkeen. On fakta, että koraaneja oli alunpitäen useita. On fakta, että kaikki muut versiot paitsi yksi poletettiin kolmannen kalifin aikana. On fakta, että muslimit väittävät silti totuuden vastaisesti koraania jumalan sanaksi selaisenaan. On fakta, että Muhammedin väitteille enkeli Gabrielista ei ole kerta kaikkiaan mitään todistetta. On järjetöntä väittää, että jumala antoi koraanin Muhammedille.

On siis tosiasia, että islam perustuu valheille. Lukaisemalla pari riviä koraania, pitäisi jokaisen ymmärtää, että väite jumalan sanasta sellaisenaan on järjetön. Uskon asiat ovat kuitenkin sellaisia. Ihmiset ovat kautta aikojeen luoneet itselleen uskontoja ja jumalia, joita ovat sitten palvoneet - aina kvistä ja kannoista alkaen.

Vastaa

Tämän kentän sisältöä ei näytetä julkisesti.
Vastaa alla olevaan kysymykseen.
Kysymyksen tarkoitus on varmistaa, että lähetetty kommentti ei ole tietokoneella automaattisesti luotu häiriöviesti.

Muualla Yle.fi:ssä