maanantaina 20.09.2010

Hyvä höpöttelijä,
olen kuin olenkin tuon tiennyt - vieläpä senkin että samaa loista on myös karhuissa ja itse asiassa kaikissa lihansyöjissä. Syksy liittyy asiaan taatusti siten, että loinen kyllä kuolee teuraasta Suomen talvessa, koska täällä on helposti alle 18 astetta riittävän kauan.

En vain halua mennä käsiteltävästä aiheesta eli islamista turhan kauas kaiken maailman knoppitiedoilla. Tässähän on pääasia se, että sianlihan vaarallisuus tiedettiin perimätietona paljon ennen islamin syntyä, mutta sianlihan syöminen ei ole nykyään mitenkään vaarallista, kunhan ostaa luvallisten teurastamojen lihaa, säilyttää sen kylmässä (liha pilaantuu muutenkin kuin loisista) ja kuumentaa lihan kypsäksi, yli 18 astetta. Trikiiniasia on minun kohdaltani loppuun käsitelty.

Vastaa

Tämän kentän sisältöä ei näytetä julkisesti.
Vastaa alla olevaan kysymykseen.
Kysymyksen tarkoitus on varmistaa, että lähetetty kommentti ei ole tietokoneella automaattisesti luotu häiriöviesti.

Muualla Yle.fi:ssä