sunnuntaina 12.09.2010

Voi hyvä luoja...

Make me a muslim- OHJELMAFORMAATIN KOKO IDEA on se, että osallistujat ELÄVÄT MUSLIMIELÄMÄÄ kuusi viikkoa ja tutustuvat tällä tavalla islamiin dorka. Ohjelmaan osallistujat ovat perehtyneet formaatin sisältöön ja hyväksyneet sen hakeutuessaan ohjelmaan. He ovat tienneet etukäteen mihin ovat ryhtyneet ja suostuneet siihen ihan itse vapaaehtoisesti.

Ja sit ollaan ensimmäisestä päivästä asti kaikkea vastaan periaatteessakin. Syödään tahallaan sianlihaa, juodaan alkoholia, ei vahingossakaan osallistuta rukouksiin, jokaikistä sääntöä rikotaan ihan silkasta sääntöjen rikkomisen ilosta kuten kunnon fiksut aikuiset ikään. Ja voi itku, parku ja hammasten kiristys kun pitää sitten vielä osallistua formaatin edellyttämiin rientoihin. Jotkut kokelaista käyttäytyvät niinkuin heidät olisi suorastaan pakotettu ohjelmaan ja he olisivat jonkin kamalan käännytysväkivallan uhreja.

Kysymys kuuluukin: hakeutuuko Pasipoika seuraavaksi Idolsiin patsastellakseen esiintymilavalla sitten kädet puuskassa, nenä pystyssä parkumassa että "En varmasti laula! Ette voi pakottaa mua laulaan! Musta ette takuulla tee idolia."

Tällaisiin ohjelmiinhan ei ole siis PAKKO osallistua... you know.

Vastaa

Tämän kentän sisältöä ei näytetä julkisesti.
Vastaa alla olevaan kysymykseen.
Kysymyksen tarkoitus on varmistaa, että lähetetty kommentti ei ole tietokoneella automaattisesti luotu häiriöviesti.

Muualla Yle.fi:ssä