Rucolakreemi

2 ruukkua rucolaa
1 pussi babypinaattia
1 tomaatti
1 valkosipulinkynsi
3 dl jääkylmää rapsiöljyä, ei kylmäpuristettua
suolaa ja mustapippuria

Huuhtele pinaatti. Leikkaa tomaatti neljään osaan ja poista vetinen sisäosa. Laita pinaatti, tomaatinliha ja valkosipulinkynsi monitoimikoneeseen ja sekoita ainekset sileäksi kastikkeeksi. Lisää öljy varovasti ohuena nauhana samalla sekoittaen niin että kastikkeesta tulee paksua. Sekoita lopuksi joukkoon rucola kunnes vaahto on sileää ja korallinvihreää (eikä siinä ole pilkkuja). Mausta suolalla ja pippurilla. Säilytä kreemi tiiviissä purkissa jääkaapissa.

Rucolakreemi sopii juuressipsien kaveriksi yhdessä avokadodipin kera.

lisää kommentti

Tämän kentän sisältö pidetään yksityisenä eikä sitä näytetä julkisesti.

linkit

uusimmat

Muualla Yle.fi:ssä